Hai la Fotbal – Ediţia a Xll-a

By | 04/10/2010

Talentoşii revin în iarbă, fie ea şi sintetică! Nimic nu îi mai poate opri, nici măcar ploaia de afară, dacă ea va fi, sau ninsoarea, aceştia, adicătelea noi, putând mişca băşica dintr-o parte-n alta cu priceperea unui hocheist în manevrarea pucului. So, cică sâmbăta viitoare suntem invitaţi de d-şoara Roxana la o partidă de fotbal … în număr cât mai mare şi cât mai dornici de afirmare. Ca un fapt inedit: vom avea infiltrate în fiecare echipă câte o fată (asta din ultimele [şi primele] discuţii pe care le-am purtat cu Roxana în momentul în care am predat ştafeta de organizator). Bugetul va veni din buzunarul propriu; probabil deja clasica sumă de 15 lei. Locaţia: Magic Sports Pub în Tudor. Hai la înscrieri, neamule!! Link link link (de trei ori ca să vezi)

5 thoughts on “Hai la Fotbal – Ediţia a Xll-a

  1. Roxana

    Iulia nu poate veni. Deci o să fiu cam singura fată, dar ne descurcăm. 😀 Mă bag la rezerve. Mai discutăm diseară pe mess. vezi că id-ul meu e trecut la mail.

  2. Madalush

    Cred ca o sa imi insotesc “Iepurasul”, asa ca poate nu vei fi singura! Dar de jucat…inca nu cred ca ma bag…ma cam ia o raceala si nu vreau sa o agravez!

  3. relansat Post author

    @rox nu se poate. mai gasesti inca doua fete. vezi tu cum faci :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *