La revedere cocalari.com!

By | 13/03/2011

Cocalari.com se închide în urma unei scrisori trimise din partea unui avocat ce îi reprezenta legal pe patru dintre multele specimene prezente pe site.

Patru cocalari reprezentaţi legal de un cocalar, cel mai probabil:

Desii nu am avut onoarea sa fiu “publicat” pe site-ul dumneavostra am 4 clienti care au intampinat aceasta neprevazuta onoare. Scurt si la subiect, ma numesc Andrei Iordache, licentiat al Cabinetului de Avocatura Bucuresti, si sunt reprezentantul legal al domnilor Macrea Elena, Cristian Negru, Maria-Alexandra Popescu si Doru Constantinescu. Plangerea penala impotriva dvs. a fost efectuata de dansi dupa postarea anumitor poze care au afectat imaginea si functia sociala a acestora, fara acordul dansilor, fapt care este interzis prin lege.

Până nu intră ăştia bine de tot în aceste site-uri, ne vom mai putea bucura de poze freaky pe http://romanika.eu/, http://www.facebou.ro/ şi alte cateva. Needless to say, cocalari.com era baza.

Nu e ca-n filme, Cocalarul a învins din nou!

19 thoughts on “La revedere cocalari.com!

 1. roscabgdn

  sec… apoi cam tarziu s-au sesizat… oricum o sa apara altele peste noapte 😀 nu-i problema.

 2. Pingback: S-a inchis cocalari.com? | RELANSAT

 3. bRembo

  E 1 aprilie…oare de ce azi? Bling….e gluma

 4. avocatu'

  e doar o forma de intimidare cocalareasca… nu au CUM sa faca CEVA atata timp cat pozele sunt publice! si site-uri sunt o gramada.. dar cel mai reusit mi se pare http://www.facebuci.ro

 5. fara nume

  nu s-a inchis a fost o tzeapa de 1 aprilie :))

 6. alexa

  bine ca a fost o farsa imi era asa frica, atatea poze bune

 7. radu

  “licentiat al Cabinetului de Avocatura Bucuresti” ce ma??? =))))))

 8. Manzu'

  E un site, de fapt blog, asemanator cu cocalari.com. Sa speram ca nu va “pica” si ala. blogcucaterinca.blogspot.ro. Pace

 9. Savoir Faire

  Siteul se va inchide mai devreme sau mai tarziu, dar momentan nu se mai posteaza nimic pentru ca iepuroaica a nascut (asa cred).
  Toate cele bune !

 10. relansat Post author

  Imediat ce ajung acasa :). Nu am mai ras de mult timp cu pofta, desi am pe teava 2-3 filme menite a ma binedispune :)

 11. xSlayder :)

  Cu toate riscurile l-as fii deschis eu indiferent de situatia,as fii hostat domeniul in RUSIA iar RUSIA s-ar fii pisat pe AVOCATII PULII din RROMANIA.Cu toate acestea daca cunoaste cineva pe owner sa mi dea domeniul as putea face ceva frumos din nou :) .Salut cocalari.com

 12. Trist

  Cu tristete imi amintesc de clipele placute aduse in fiecare zii de acel site :( Cum a spus si autorul, cocalari.com era baza.

 13. Zoon

  Cred că postam câte ceva la fiecare nouă „apariție” pe cocalari.com. Mi-e dor. Sper să aflu dacă cumva se redeschide. Deși nu prea mai cred… Pax vobiscum!

 14. minus

  Eram cel mai inrait comentator :))
  De fiecare data cand aparea o poza ceva comentam si o dadeam mai departe pe messenger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *