Romanii sunt destepti de rup norii

By | 17/11/2011

Spuneam in urma cu ceva timp ca romanii adora sa fie mintiti in fata, motiv numa bun pentru cei de la Rom sa dea startul unei campanii in care sa sensibilizeze poporul roman si implicit ghertoiul de rand, sa il faca sa se simta destept macar pentru o zi. Sa nu uitam, romanul adora informatia “desteapta”, clientul unui anumit supermarket e neaparat mai inteligent decat cel care se duce la cel de peste drum, s.a.m.d

Sa nu uitam, peste cateva zile e si ziua nationala. Si dupa cum bine spuneam, romanul e destept, sunt putini aceia care dau prin gropi, cu care ai de a face zi de zi, romanul e smecher, se descurca in orice situatie. Pentru SEO, simt nevoia sa ma repet: romanul e destept. Da un like, tweet, share, comentariu si ce mai vrei tu. Romanii sunt destepti, inteligenti si nemaipomenit de isteti.

Acum, ca ti-am repetat de o suta de ori ca romanii sunt destepti, ai inteles? Google, s-a auzit si la tine? =)) Romanii sunt destepti, e pentru ultima oara cand v-o spun! Gata, ca-ncep sa cred si eu :)

De la ce a pornit minciuna:

4 thoughts on “Romanii sunt destepti de rup norii

  1. Adrian Nechifor

    Dupa cum mai ziceam si pe alt blog, oamenii din spatele campaniei au vazut o oportunitate buna de provovare si au actionat. Bravo lor, deja au adunat o mie de isterici care raspandesc site-ul campaniei. Ca doar n-or fi facut-o ca sa schimbe ceva cu adevarat. Nici eu in locul lor nu as fi facut-o, pentru ca e penibil sa te oftici pentru ca Google zice ceva despre romani, ceva care in parte chiar este adevarat.

  2. Pingback: Românii sunt deștepți | Oglinda De Vest .RO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *