Ajut-o pe Anda s-o ajute pe Alexandra!

By | 09/01/2012

Dupa ce-au trecut sarbatorile de iarna, alea in care lumea ne sfatuia sa fim… mai buni… Anda s-a razvratit si a zis ca poate demonstra faptul ca suntem OAMENI – in fiecare zi.

Primul pas in campania ei este pentru Alexandra Groza, o fetita de 7 ani din Dorohoi. In loc sa fie la scoala, in clasa intai, alaturi de colegi, Alexandra petrece timp mult si dureros prin spitale. Are leucemie acută mieloblastică.

In prezent, face a treia cura de chimioterapie la Spitalul „Sfanta Maria” din Iasi. Viseaza sa fie sanatoasa! Costurile operatiei in Romania ar fi ajuns la 50.000 de euro. Mai mult de atat va costa operatia in Italia, acolo unde riscurile sunt mai mici.

Cheltuielile sunt enorme pentru parinti. De aceea, alaturi de alti oameni de bine, Anda a hotarat sa ii ofere sprijinul Alexandrei. Ea isi pune la dispozitie spatiul de pe blog, pentru bannere si postari publicitare.

* Banner in partea de sus a paginii 468 x 60 – valabil din momentul in care decizi tu, pană pe 29 februarie – 100 de lei (primul venit, primul servit)
* Banner 270 x 120 – valabil din momentul in care decizi tu, pana pe 29 februarie – 70 de lei
* Banner 125 x 125 – valabil din momentul in care decizi tu, pana pe 29 februarie – 40 de lei
* Postare publicitara – care sa ramana permanent pe blog – 50 de lei
* Spatiu intr-un blogroll special, valabil pana pe 29 februarie – pentru orice suma donată, oricat de mica.

Preturile sunt negociabile, dar ar fi pacat sa zica cineva ca-i prea mult! Toti banii sunt pentru o cauza nobila, pentru o farama din viata Alexandrei.

P.S: Eventual, puteti intra direct pe site-ul Alexandrei.

6 thoughts on “Ajut-o pe Anda s-o ajute pe Alexandra!

  1. sorin

    saraca fata! e atat de frumusica! sper sa dai cat mai multe spatii pentru banner-e!

  2. Mami

    Am publicat si eu la mine pe site acest anunt umanitar, am facut si o mica donatie, poate pre mica fata de necesitati, sper doar ca eu sau copii mei sa nu fim nevoiti sa facem asta

  3. Pingback: Ai dăruit Alexandrei un strop de viaţă! : Şapte pietre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *