Spalatorie de rufe ieftina in Iasi

By | 22/03/2012

In ultima vreme am cautat cu mare interes o spalatorie de rufe ieftina in Iasi, insa din pacate am dat numai peste mizerii care presupuneai achitarea unor sume exorbitante, articol cu articol. Nu sunt genul care sa se intoleasca cu haine de firma, deci 8 lei pe o pereche de pantaloni nu se numeste varianta de pus in aplicare pentru subsemnatul.

Cu banii pe care i-as da dupa 3-4 spalari, mi-as mai lua inca o pereche de pantaloni. Deci, scump, mult prea scump. Asa ca am cautat firme care accepta plata per masina, raspunsul venind la scurt timp: Campusul Tudor Vladimirescu, vizavi de Sala de Sport.

Tarifele? Relativ accesibile, spun eu. 14 lei spalat/masina (maxim 7.5kg), uscatul, de doua tipuri: 5 lei (30 min, deci vei primi niste haine usor umede) sau 10 lei (1h, uscate). Un total de 24 de lei, respectiv 19 lei, in cazul in care ai unde sa le atarni. Si e la doi pasi de mine.

Aveti si alte solutii pentru Iasi? Eu am gasit numai firme care accepta plata per articol vestimentar. Acolo de obicei se spala gecile si in general hainele dintr-o tesatura mai sensibila.

3 thoughts on “Spalatorie de rufe ieftina in Iasi

  1. trufanda robert

    Iasi – Spalatorie rufe ieftina + calcat – comenzi la 0723224257

  2. relansat Post author

    M-ar ajuta si pe mine niste preturi. Te rog sa le lasi aici. :)

  3. trufanda robert

    anuntul nu mai este de actualitate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *