Vara asta o ‘ardem’ in papuci brazilieni

By | 21/03/2012

Despre zorilestore.ro v-am mai vorbit in urma cu cateva saptamani, motiv pentru care va trebui sa sar peste introducere si sa spicuim cate putin din noua lor campanie, si anume: caldura a inceput sa isi puna serios amprenta asupra mediului inconjurator, deci un pas in fata catre vara toropitoare si, de ce nu, plajele marii.

In caz contrar, ne-om multumi si cu un strand, dar musai sa fie in papuci brazilieni. Asa-i ca suna funky? Slapi era mult prea taranesc, saboti era fortat si, de parca Ai se eu te pego nu era o lectie suficienta de portugheza (limba vorbita de catre brazilieni), incepand de astazi o sucim si pe papuci.

Pe scurt, zorilestore.ro, in parteneriat direct cu blogatu, ofera primilor 100 de bloggeri cate o pereche de papuci brazilieni. Trebuie doar sa ii alegi si sa spui ce te atrage la ei. Beneficiind de ditamai tapalagele, am fost nevoit sa aleg aceasta pereche Rider, despre care pot spune ca ma multumeste prin prisma culorilor folosite, in vreme ce acea ‘ata’ care separa degetul mare de celelalte, imi indica faptul ca nu ii voi purta prea mult. Sper sa ma insel. Deci, cam acestia mai ramasesera pentru 45-46 si cred ca se vor impaca de minune cu nisipul marii.

Suntem in martie, urmeaza aprilie, deci Pastele, luna mai e presarata cu gratare, iar iunie anunta deschiderea oficiala a sezonului de vara. Ceva sugestii vizavi de locurile unde s-or tine brat la brat papucii brazilieni cu nisipul arzand? :)

{Update: 21 Martie: Blogatu.ro si ZorileStore ofera inca 300 de perechi de papuci bloggerilor participanti. Vom oferi in total 400 de perechi de papuci, unui numar de 400 de bloggeri!}

2 thoughts on “Vara asta o ‘ardem’ in papuci brazilieni

  1. Pingback: Scurt review: Papucii de la zorilestore.ro | RELANSAT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *