sâmbătă, 26 noiembrie 2016

Tigara electronica: argumente pro si avantaje

Odata cu promulgarea legii ce interzice fumatul in spatiile publice, tot mai multe persoane au inceput sa isi puna diverse intrebari cu privire la obiceiul pe care l-au dobandit de-a lungul timpului. Cat de mult afecteaza fumul de tigara persoanele nefumatoare? Cati bani ai putea economisi daca vei renunta la fumat? Cum ti se va imbunatati starea de sanatate? Toate acestea sunt intrebari cu raspunsuri simple, ce ar trebui sa indrume fumatorii spre renuntarea la viciul lor.

Din nefericire, pentru multi dintre fumatori este destul de greu sa renunte la tigarile obisnuite. Fie nu au destula vointa, fie sunt prea dependenti de nicotina din tigari. O solutie pentru aceste persoane este tigara electronica. Mai jos sunt cateva argumente si avantaje ale vapatului in favoarea fumatului de tigari obisnuite.

Conform magazinului de tigari electronice Voore.ro, vapatul este un obicei mult mai putin periculos decat fumatul de tigari obisnuite. Tigarile electronice elimina doar aburi aromati, spre deosebire de tigarile normale. In plus, aroma de lichid pentru tigari electronice poate fi schimbata in functie de preferintele tale. De la arome de fructe sau prajituri, pana la aroma de tutun, orice e disponibil.

Daca ai inceput sa folosesti tigara electronica exista foarte multe sanse sa renunti la fumat definitiv, mai ales daca ti-ai propus acest lucru. Pasii pe care trebuie sa ii urmezi sunt foarte simpli: iti achizitionezi o tigare electronica, lichid tigari electronice cu aroma preferata de tine, iar pe parcurs micsorezi concentratia de nicotina din lichid. Asa vei ajunge sa renunti definitiv la fumat si vei avea o viata mult mai sanatoasa.


Unul dintre cele mai evidente avantaje este faptul ca vei putea fuma in interiorul casei tale fara sa ai parte de efectele neplacute pe care le stim cu totii. O camera in care fumezi zi de zi va capata un miros neplacut si acest lucru se va intampla si cu hainele pe care le porti. Daca renunti la fumatul clasic in favoarea unei tigari electronice aburul nu iti va afecta interiorul locuintei, sanatatea persoanelor care locuiesc cu tine si, cel mai important, sanatatea ta.

Tigara electronica a devenit o alternativa mai ieftina si mai sanatoasa la tigarile obisnuite. In plus, sunt atatea alte motive pentru care ar trebui sa incepi sa folosesti o tigara electronica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu