Ce se intampla cu semafoarele de la Petru Poni?

By | 10/01/2017

Numai saptamana aceasta, azi e abia vineri, au avut loc cel putin doua accidente in zona Petru Poni (Pacurari). A fost o saptamana a naibii de… binecuvantata, o parte din aceste accidente datorandu-se, probabil, si frustrarii acumulate pe parcursul timpului petrecut in trafic.

Dupa cum am spus si cu alte ocazii, pe Pacurari se merge iute si furios. Doar limitatoarele de viteza ar avea ceva de spus impotriva. Alta solutie eu nu vad.

Si de parca acest lucru nu ar fi de ajuns, astazi cand am trecut pe la Petru Poni, toate semafoarele aratau verde. Habar nu am de ce. Putin timp, astfel ca nu a avut loc niciun eveniment neplacut la momentul cand am ajuns eu prin zona macelariei unde domneste o haita de maidanezi gata sa te capseze ori de cate ori le pasesti teritoriul pe bicla. Si in viteza, eventual.

Miercuri, am observat un alt defect al semaforului din zona. Pe partea dinspre Petru Poni functiona corect, pe cea dinspre Canta cu 10 secunde mai putin. Stiam ca e setat la 25 de secunde. A inceput de la 15 secunde. Pentru cateva momente am crezut ca au dat drumul vestitului sistem de semaforizare inteligenta (sau cum s-o fi chemand). In niciun caz. Am traversat rapid cu bicicleta de coarne, observand mai apoi ca desi s-a ajuns la 0, culoarea nu s-a schimbat.

Deci, mare atentie in zona cu pricina, chiar daca tentatia de a apasa pe pedala pana la Moara de Foc e mare…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *