Cel mai bun sonar wireless pentru navomodelul tau

By | 10/03/2017

Pescuitul este un hobby extrem de raspandit in randul barbatilor. Pentru cei ce sunt pasionati de pescuit, de timpul petrecut practicand acest sport si hobby, de satisfactiile pe care le ofera fiecare clipa petrecuta cu undita in mana, intreg echipamentul de care dispun este foarte important, cum ar fi un sonar pentru pescuit.

De la undite, carlige, accesorii, scaun, pana la echipamentul purtat, totul este foarte important si ales pana la nivel de detaliu atunci cand se planuieste o sesiune de pescuit.

Pentru a completa setul de ustensile de care are nevoie un impatimit al pescuitului, este nevoie si de un sonar wireless portabil.

Acest model are un ecran LCD cu iluminare si functioneaza cu baterii sau acumulatori AAA. Pe acest ecran se afiseaza temperatura apei atat in grade Celsius cat si Fahrenheit, afiseaza prezenta pestilor singuri sau in plancton, fundul de apa, prezenta ierbii, a nisipului sau a pietrelor. Viteza de miscare a imaginii este ajustabila si se afiseaza si puterea bateriei.

Sonarul prezinta o sonda de tip ratusca cu o baterie de 3V. Pentru a avea o raza de actiune mai mare, de 170-200 metri se poate adauga kitul de putere, iar, fara acest kit raza de actiune este de 75-90 metri. Acest sonar este potrivit pentru lacuri, rauri, fluvii sau pentru Delta Dunarii.

Sonda are o forma ce permite atasarea de undita sau navomodel iar, atunci cand detecteaza prezenta pestilor, o alarma sonora se va activa. In acest fel, nu este necesar ca cel care pescuieste sa stea permanent langa undita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *