miercuri, 22 martie 2017

Cum sa iti arati recunostinta fata de cei apropiati prin traditiile pascale

Pastele e o sarbatoare cu o insemnatate profund religioasa care e celebrata de milioane de oameni de pe intreg mapamondul. Se spune ca cea mai populara traditie, colorarea oualor, provine de la un moment biblic in care Maria Magdalena, prima persoana care l-a vazut pe Iisus inviat tinea oua aduse drept ofranda in fata imparatului spunand ce a vazut. Raspunsul imparatului a fost ca invierea e la fel de improbabila pe cat e ca acele oua sa se inroseasca – lucru ce s-a intamplat de indata. De atunci, mai ales in tara noastra, s-a transmis arta incondeiatului oualor de Paste precum si alte obiceiuri. Citeste mai jos despre cum sa faci surprize celor dragi respectand traditiile de Paste.


Ofera cosuri cadou de Paste


Traditia daruirii cosurilor cadou este una foarte respectata in Romania. Cu atat mai mult cu cat in spiritul sarbatorilor Pastelui celebrarea sentimentelor pline de caldura si prietenie capata si o valenta sacra. Poti darui cosuri cadou familiei, rudelor indepartate sau prietenilor pentru a le arata ca te gandesti la ei si iti doresti sa le faci aceste zile speciale mai frumoase.

Un gest plin de grija e si sa oferi daruri colegilor si prietenilor de la munca. Mai ales pentru ca ii privesti ca pe a doua familie departe de casa, trebuie sa le arati ca iti pasa de relatia pe care ai dezvoltat-o si esti mandru sa lucrezi in aceeasi echipa cu ei. Poti alege dintre cosuri cadou de Paste traditionale care contin sticle de vin si preparate culinare traditionale romanesti si cosuri cadou care se potrivesc pentru partenerii tai de afaceri din alte tari: daruri si gift-pack-uri ce contin vin spumant si delicatese din ciocolata. Nu uita sa oferi cosuri de cadou de Paste deosebite celor mai de vaza persoane cu care faci afaceri: un cos cadou cu terina de gasca si cele mai pline de gust cupaje de vin din ultimii ani. Toate aceste cosuri cadou si multe altele le poti gasi in magazinul Gift Solution.


Incondeiaza si ofera un zambet


In Romania incondeiatul oualor de Paste a devenit o arta prin care diferitele tendinte culturale autohtone pot fi observate prin motivele si desenele specifice create. Migala si atentia de care artistii traditionali dau dovada atunci cand incondeiaza oua arata respectul fata de aceasta sarbatoare si grija cu care aleg sa mentina obiceiul viu.

Pentru persoanele aproapiate tie incondeiaza oua de Paste si fa-le o surpriza plina de caldura! Chiar daca nu te descurci la fel de bine ca un artist plastic, incorporeaza cateva detalii din viata lor in creatia ta: de exemplu, daca mamei tale ii plac foarte mult trandafirii rosii, picteaza manual un mic trandafir pe un ou deja colorat si adauga un mesaj simbolic in care sa iti arati recunostinta.

Pastele e una dintre cele mai frumoase sarbatori de peste an asa ca ar fi pacat sa ratezi aceasta ocazie speciala de a-ti arata sentimentele de prietenie si iubire persoanelor importante. Tu cum te gandesti sa celebrezi Pastele alaturi de familie si prieteni?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu