EXISTA SI SONARE CU FIR PENTRU PESCUITUL DE PE MAL

By | 24/03/2017

Pentru persoanele pasionate de pescuit, pe langa locurile amenajate unde pot practica acest hobby si sport, este foarte important ca echipamentul si trusa pe care le detin sa fie complete.

Dintr-o astfel de trusa de pescuit, nu poate lipsi un sonar pentru pescuit de pe mal, care ofera o mana de ajutor si completeaza aceasta activitate.

Sonarul portabil cu fir este un model nou, prevazut cu ecran LCD asupra caruia s-au adus imbunatatiri privind claritatea dar si nivelul alarmei sonore.

O alegere foarte buna atat pentru pescarii amatori cat si pentru cei profesionisti, acesta poate fi utilizat pe mare, pe lacurile amenajate, pe rauri, fluvii dar si in Delta. Se poate folosi foarte bine pe barci, chiar si cele gonflabile, mai mari sau mai mici dar se poate utiliza fi direct pentru ca dispune de o sonda plutitoare.

Pana la o adancime de 100 metri detecteaza prezenta pestilor individuali sau in bancuri, ofera informatii legate de zonele in care densitatea de peste este mai mare sau informatii legate de adancimea apei. In acest fel, pescarii isi pot alege cel mai bun loc unde sa isi amplaseze totul.

Pentru ca detecteaza stufarisul de la baza apei, buruienile acvatice scurte sau inalte, algele, nisipul si pietrele, este un real ajutor pentru pescari pe care ii poate feri de anumite neplaceri si probleme cu unditele.

Senzorul este prevazut cu un cablu lung de 7,5 metri si poate fi montat cu usurinta de barca sau undita. Unghiul foarte mare al fasciculului, de aproximativ 45 grade, il face o buna alegere pentru cei pasionati de sonare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *