sâmbătă, 1 iulie 2017

Ce iubesc sa fac vara

Vara e anotimpul meu preferat. E momentul in care imi iau o pauza pentru cel putin 3 luni de la munca, ma dedic mie, iar singurul loc in care ma mai gasiti este aici, pe blog. In rest, telefonul meu este inchis pana cand va veni 1 septembrie.

Vara e perfecta pentru mine. Zilele sunt mai lungi si mai pline de activitati ce te indeamna sa traiesti cu adevarat. Pielea devine mai inchisa la culoare, zilele sunt mai lungi, parul se decoloreaza, iar eu rad din tot sufletul. Imi place vara pentru ca imi ofera timpul necesar si vremea perfecta sa explorez si sa calatoresc.

Voi fi mereu cu grupul meu de prieteni si vom merge fie in cel mai apropiat oras pe care vrem sa il vizitam, fie ne vom urca cu totii intr-o masina si vom pleca rapid la mare. Pentru mine vara inseamna viata traita la maxim, fara sa te gandesti la probleme si la grijile cu care te intalnesti in mod obisnuit.

Vara exista pentru a fi traita si iubita, de aceea imi place atat de mult. E ca o femeie pasionala care te poate rani daca nu esti atent si nu o tratezi cum se cuvine. In plus, nu poti sta nici aproape, nici departe de ea. Vara e speciala si e diferita, asa ca aleg sa fug odata cu ea spre cele mai interesante si placute destinatii.

Vara e de trait, traieste-o si tu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu