joi, 27 iulie 2017

In goana dupa oferte afla totul despre Romfour – transport international de persoane!

Ne plac ofertele, promotiile, discount-urile si le urmarim peste tot: la mall, atunci cand facem shopping online, la magazinele de haine, de electrocasnice, ne targuim atunci cand e loc de negociere si mai ales, ne place cand la o scurta analiza, iesim “pe plus”.  Doar o mica parte dintre romani fac o analiza a mai multor oferte similare pentru acelasi produs sau serviciu inainte de a cumpara.

Atunci cand vine vorba de calatorii, este important sa acordam o mai mare atentie confortului nostru si de ce nu, sa urmarim beneficiile pe care le putem avea atat din punct de vedere al pretului, dar si al fidelizarii fata de un anumit brand. Tocmai de aceea, trebuie sa facem o cercetare in prealabil a principalilor furnizori de servicii de transport. In acest sens, compararea preturilor, a beneficiilor si ofertelor disponibile este principalul factor in functie de care putem opta pentru un anumit furnizor sau nu.
Noi am realizat o mica cercetare si recomandam Romfour ca si furnizor de servicii de transport international de persoane, coletarie nationala si internationala, transport auto pe platforma, excursii si transport frigorific.
Iata cateva motive pentru care am ales sa iti recomandam Romfour:
1.      Romfour rasplateste fidelitatea! La 10 calatorii spre oricare din cele 17 destinatii din Europa aflate in traseele Romfour, primesti o calatorie GRATIS.
2.      OFERTA DE VINERI cu preturi reduse. Plecarile din Falticeni spre Germania se fac la pretul de 100€! Acelasi lucru este valabil si pentru plecarile din toata tara spre Belgia. Pentru mai multe detalii, poti accesa pagina de oferte.
3.      Gratuitate la transport pentru copiii de pana la 2 ani. Aceasta oferta e valabila pe orice ruta spre si din Europa!
4.      Primesti un croassant si apa atat la dus cat si la intors.
5.      Copiii pana la 12 ani si pensionarii primesc reduceri! Daca in mod normal o cursa spre Germania costa 120€, reducerea pentru copii e de 40€ Acelasi lucru este valabil si pentru cursele spre Italia, copiii primind o reducere de 20€ din cei 80€ (care reprezinta pretul integral).
Discount-urile pentru pensionari se fac pe baza cuponului de pensie si consta in 10€ din valoarea initiala a biletului.
6.      Daca iti cumperi bilet dus-intors, beneficiezi de valabilitate de 12 luni, cu reducere de 15€.
– in pretul biletului intra posibilitatea de a-ti lua bagaje care sa cantareasca pana la 40 kg;
– beneficiezi de transport de la ADRESA la ADRESA;
7.      Oferta colete: la 100 kg acumulate pe baza bonurilor ROMFOUR, primesti un transport gratuit pentru 10 kg spre orice destinatie.
8.      Esti rasplatit pentru fidelitate: la 6 calatorii spre orice destinatie din Europa inclusa in traseele Romfour, poti trimite un colet gratis.

Daca ti-am atras atentia cu aceste beneficii si esti in cautare de un furnizor de transport persoane, colete sau transport auto, intra pe www.romfour.ro si vezi daca ofertele ti se potrivesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu