duminică, 1 octombrie 2017

Emotie de toamna, partea a doua

Mereu am crezut ca toamna este cel mai emotionant anotimp si cea mai interesanta perioada. Am impresia ca perioada asta este exact ca orice femeie. Plina de energie, de entuziasm, de lumina, iar atunci cand vrei ca totul sa fie perfect... ploua.

Si cand ploua nu te poti ascunde nicaieri, nu vrei sa faci nimic, nu ai chef sa dai ochii cu nimeni. E fix ca atunci cand iubita ta s-a suparat groaznic pe tine, iar tu nici nu stii de ce. De-asta zic ca toamna e ca o femeie cu o personalitate puternica si usor vulcanica.
De-asta toamna ma emotioneaza asa mult. Ma regasesc in fiecare zi plina de soare, dar friguroasa, in serile aproape geroase si in diminetile in care iti ingheata degetele de frig, ca mai apoi, la pranz, sa te simti ca vara. Intr-adevar, toamna e ca o femeie plina de capricii, iar cine nu recunoaste acest lucru, inseamna ca nu a vazut nicio femeie adevarata in viata lui sau a ei.

Oricum ar fi, bucura-te de toamna, de emotie, de femei. Emotia de toamna asta, va fi la fel cu cea de toamna viitoare, doar ca va fi partea a doua. Gata, am fugit sa culeg castane pentru colectia mea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu