miercuri, 11 octombrie 2017

Lectură

Zilele trecute am terminat de citit cartea lui R. Kiyosaki – „Tată Bogat, Tată sărac”. Prima concluzie pe care am făcut-o este că trebuie să îmi schimb modul de gândire asupra viitorului meu.

Trebuie să găsesc răspuns la întrebarea cine vreau cu adevărat să fiu în viață: angajat sau antreprenor. Ambele au părți bune, dar și părți proaste. După acestă carte tot mai mult încep să cochetez cu ideea că ar fi bine ca să devin un bun antreprenor și că trebuie să încep să gândesc din perspectiva oamenilor bogați.

Un prieten, care deasemenea a citit-o, afirma că ideile din ea sunt pentru sistemul american. În o mică parte sunt de acord cu el, dar începe să se schimbe și la noi lucrurile și cred că peste câțiva ani el nu va avea dreptate.

O educație financiară puternică este mereu necesară, căci dacă scap de Cursa Șobolanului atunci apar multe oportunități și viața începe să devină mai interesantă.

Astăzi am început să citesc cartea lui Jeff Keller – „Atitudinea este totul”. După primul capitol pare să fie destul de interesată și utilă. Ca și la precedenta, autorul afirmă că lecturarea ei și punerea în acțiune a ideilor descrise în ea ne poate schimba viața.

Deci eu mă duc să citesc și posibil în viitor revin cu impresii de lectură.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu