luni, 9 octombrie 2017

Produse de make-up de care ai nevoie pentru un machiaj de zi

Machiajul de zi este un tip de machiaj foarte usor de realizat, pentru ca de cele mai multe ori nu necesita foarte multe produse de make-up si nici tehnici foarte complicate de aplicare. Din acest motiv este un machiaj pe care il realizeaza marea majoritate a femeilor, avand nevoie doar de cateva produse de baza pe care le vom enumera mai jos, in ordinea folosirii lor si in functie de importanta pe care o au intr-un astfel de machiaj.

Produsele de machiaj pentru fata

Produsele de machiaj pentru fata sunt primele pe care le vei aplica atunci cand vrei sa creezi un machiaj de zi, care nu include o evidentiere foarte puternica a ochilor. E foarte important ca produsele ce intra in contacr direct cu tenul tau sa fie de calitate superioara, pentru ca altfel tenul tau ar putea avea de suferit. Iti recomandam sa cauti un brand cu produse profesionale, cum este Cupio. Astfel vei avea grija de tenul tau, iar machiajele pe care le vei realiza vor fi intotdeauna perfecte.


Care sunt produsele de machiaj pentru fata pe care trebuie sa le folosesti? In primul rand, inainte de a incepe sa aplici produsele de make-up pentru fata trebuie sa ai grija de tenul tau. Asa ca, in functie de tipul tau de piele trebuie sa alegi un tip de crema hidratanta. Daca vrei ca machiajul tau sa fie mai rezistent, dupa ce ai aplicat crema hidratanta pe care o folosesti, poti sa utilizezi un primer, care va pregati tenul pentru urmatorii pasi si va ajuta intregul machiaj sa arate impecabil.

Fondul de ten este urrmatorul pas. Te sfatuim sa il aplici cu un buretel special pentru fond de ten sau cu o pensula, niciodata cu degetele, deoarece astfel vei avea rezultate mult mai bune, iar fondul de ten va acoperi mult mai bine imperfectiunile. E important ca tipul de fond de ten pe care il folosesti sa se potriveasca perfect cu nuanta tenului tau si cu tipul tau de ten. Dupa ce ai aplicat fondul de ten, daca ai tenul cu tendinta de ingrasare iti recomandam sa folosesti si o pudra in zonele in care fata ta devine lucioasa, pentru ca aceasta va absorbi excesul de sebum. Adaugi putin blush, iar machiajul fetei este gata.


Machiajul ochilor si al buzelor

Pentru ca vorbim de un machiaj de zi, buzele si ochii nu vor fi accentuate foarte mult, ci vor fi in armonie cu intregul look. Pentru machiajul ochilor poti folosi un creion dermatograf cu care sa iti evidentiezi usor privirea si un strat de rimel. Un pas peste care nu trebuie sa treci este conturarea sprancenelor. Ele iti vor incadra frumos intregul machiaj, dar pentru a ajunge la un astfel de rezultat trebuie sa pastrezi cat mai mult forma lor naturala.

Dupa ce ai terminat machiajul ochilor este timpul sa folosesti un creion de buze pentru a-ti contura buzele. Acesta va ajuta rujul sa reziste mai mult, avand o consistenta usor diferita de cea a rujului. Dupa ce ti-ai conturat buzele foloseste un ruj intr-o nuanta foarte apropiata si esti gata pentru o noua zi!


Care este produsul tau de make-up preferat de care nu te poti desparti niciodata? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu