Cel mai bun detector de radar

By | 05/02/2018

Daca te-ai saturat si tu de amplasarea radarelor cam peste tot, te afli la locul potrivit. Daca esti in cautarea celor mai eficiente solutii pentru a te « proteja », citeste sfaturile noastre.

Detectorul de radar este mai mult decat o simpla cutie pe care o instalezi la tine in masina. Te ajuta sa anticipezi si sa incetinesti viteza in cazul in care aceasta depaseste limita legala. Deci pentru cei care petrec foarte mult timp pe drum. Este un veritabil must. Profesionstii au nevoie de cel mai bun detector de radar in acest caz. Mai jos sunt prezentate anumite criterii pentru a alege cel mai bun detector radar :

Primul criteriu in alegerea celui mai bun detector de radar- ce tip de radar iti doresti sa alegi? O intrebare foarte simpla, ai putea spune. Si totusi, nu toate detectoarele de radar sunt capabile sa detecteze toate radarele. In general, toate detectoarele sunt astfel concepute incat sa detecteze radarele mobile.

Va trebui sa te asiguri astfel de eficienta detectorului de radar documentandu-te asupra functionalitatilor sale, sa alegi cea mai avansata tehnica, dar si cea mai complexa.

Un alt criteriu de care mai trebuie sa tii cont atunci cand alegi cel mai bun detector de radar- vechimea. Adica cele mai bune sunt cele care nu se pot detecta, adica nedetecabile. Cel mai vechi prezente pe piata, pot depista un radar, dar poate sa fie prea tarziu.

De asemenea, care sunt functiile pe care ar trebui sa le aiba cel mai bun detector de radar? Sau care sunt functiile deosebit de utile?

  • AccuSweep – este cea care permite detectarea cea mai rapida si cu cea mai mare acuratete a benzii Ka. Este prezenta insa doar la radarele cele mai recente, de ultima generatie.
  • Ecranul alfa-numeric – este vorba despre un ecran sau un display care afiseaza date, fiind considerat extrem de practic
  • Avertizarea sonoră – este o alta functie foarte practica ce permite celui care conduce sa fie in siguranta.

Benzile de detectie sunt si ele importante. Cele care sunt usor de depistat sunt X si K. Deci va fi mai usor sa incetinesti la timp. Dar detectoarele mai vechi nu pot detecta banda Ka. De asemenea, este foarte importanta si distanta de detectie. De preferat sa fie cat mai mare, pentru a nu te expune riscului de a primi o amenda usturatoare.

Un alt criteriu de evaluare sau de stabilire a calitatii al celor mai bune detectoare de radar, il reprezinta sensibilitatea antenei. Cele care au un pret mai ponderat pot sa alerteze conducatorii cu cateva sute de metri inainte. Dar din ce in ce mai multe detectoare de radar au DVR, modul POP si tehnlogia Instant ON.

In zilele noastre, odata cu renovarea drumurilor, asfaltarea lor, cresterea numarului de km de autostrazi, importul masiv de masini straine puternice, de cele mai multe ori soferii nu sunt atenti la limitele de viteza din localitati, acestea putand ajunge chiar si la 30km/h. Astfel, o limita ca aceasta poate fi usor depasita, fara sa sesizam acest aspect. Cu siguranta un echipaj de politie cu radar se poate afla in aceasta zona, iar o depasire cu peste 50km/h atrage dupa sine suspendarea permisului de conducere. De aceea este bine sa avem un detector radar cat mai modern, care poate semnaliza prezenta radarelor de ultima generatie. Ne scuteste de multe neplaceri, amenzi si suspendari de permis. Astfel in ultimii ani, vanzarea detectoarelor radare a cunoscut o crestere exploziva, pretul platit pentru un detector este mult mai mic decat o amenda medie

 

One thought on “Cel mai bun detector de radar

  1. john

    Chiar cautam informatii despre detectoarele radar si as vrea sa imi cumpar un detector si sa renunt la statia CB. Ma asteptam sa faci si ceva recoamandari. acum ca pot returna produsele pana in 15 zile, cred ca voi alege sa le testez personal. Oricum, nu stiam ca au doua benzi. Am mai bagat ceva la cap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *