miercuri, 28 februarie 2018

Cele mai populare arome de narghilea din 2018

Narghileaua este un dispozitiv preferat de persoane din intreaga lume pentru consumul tutunului. Desi in mod initial in prepararea unei narghilele se folosea tutun fara aroma, acum exista foarte multe sortimente care fac deliciul fanilor.
Ca in fiecare an, au fost realizate sondaje pentru a descoperi cele mai populare arome de narghilea. Una dintre cele mai apreciate arome este in continuare cea de afine si menta, dar gasiti multe alte combinatii de arome la cea mai tare locatie de narghilea Bucuresti. Gustul de menta complimenteaza foarte frumos aroma de mere, fapt care ofera fumatorului o senzatie foarte placuta, linistitoare si face ca fumul rezultat sa aiba un miros foarte placut.
O alta aroma care s-a dovedit a fi foarte populara in anul acesta a fost cea de struguri. O aroma inedita care, atunci cand este combinata cu un fum rece ofera o senzatie placuta si revigoranta fumatorului. Iar parfumul fumului persista in aer mai mult decat in general ceea ce ofera un plus de placere tuturor celor care se bucura de narghilea.
Clasica aroma de pepene galben ramane in continuare in topul celor mai populare arome si in anul 2017. Fanii acestei arome renumite pentru gustul sau interesant spun ca aceasta este cea mai bine complimentata de un pahar de vin rece sau un ceai de fructe indulcit cu miere.
Pasionatii de cafea au afirmat ca prefera narghileaua cu aroma de portocale in anul 2017. Dupa cum bine stim, cafeaua se bea alaturi de un suc proaspat de portocale rece, asa ca aroma aceasta ofera combinatia perfecta atunci cand narghileaua este fumata dimineata. Pentru un plus de savoare, se recomanda ca apa din vasul narghilelei sa fie cat mai rece posibil.
Calitatea aromelor folosite este cel mai important aspect atunci cand vorbim de fumatul narghilelei. Daca gustul dicteaza in mod principal alegerea aromelor, singura regula care trebuie respectata de toti fumatorii ar fi ca insasi tutunul sa fie de o calitate superioara pentru a asigura o experienta perfecta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu