luni, 5 martie 2018

Am gasit magazine unde apar frecvent colectii noi de lenjerii de pat

Lenjeriile de pat au fost folosite de catre oameni de mii de ani. Indiferent de materialul din care acestea erau concepute, scopul lor a ramas acelasi, cel de a proteja pielea de suprafata patului si de a prelungi viata saltelelor folosite. Atunci cand ne gandim la cearceafuri ne imaginam un material alb,simplu si placut la atingere, dar tehnologia si imaginatia producatorilor au schimbat total modul in care clasicele asternuturi de pat arata, fapt care poate fi observat atunci cand ne uitam la ultimele modele de lenjerii pe care le putem regasi in magazinele de profil.

Materialele folosite in realizarea lenjeriilor de pat s-au schimbat radical fata de cele pe care le utilizau producatorii antici. Astfel, putem observa cearceafuri care sunt realizate din bumbac si PES, bumbac dublu satinat, bumbac creponat etc. Varietatea acestor produse este una enorma, fiecare persoana putand sa isi aleaga un set din ultimele modele de lenjerii indiferent de preferinte. De asemenea, insasi cei mici se pot bucura acum de asternuturi imprimate 3d, care le vor inlocui pe cele clasice, plictisitoare. Acum, nu va mai trebui sa va luptati cu ei sa adoarma cand vor stii ca isi vor intalni in dormitor personajul preferat din Cars, Kung-Fu Panda sau chiar si Frozen.
Mentalitatea celor care isi achizitioneaza seturi de pat s-a schimbat de asemenea, in ton cu ultimele modele de lenjerii realizate de catre producatori. Clasicele cearceafuri albe din bumbac aspru, apretat, precum cele intalnite in vechile hoteluri din epoca comunista au inceput sa dispara usor, usor din dulapurile noastre. Acum, preferam materiale mai fine, durabile, care ne aduc un plus de eleganta, rafinament si clasa in dormitoarele noastre. O tendinta in materia de decoratiuni interioara este insasi asortarea asternuturilor cu parchetul si alegerea unei culori complementare cu cea a draperiilor sau a perdelelor.
Noi, ca si clienti am inceput sa ne orientam catre lenjeriile de pat care ne dau o senzatie placuta la atingere, catre materialele premium care ne permit sa avem un somn confortabil, odihnitor si care creeaza in dormitorul nostru o atmosfera placuta, demna de un hotel de cinci stele. Aceasta reorientare a clientelei catre materialele premium este o schimbare normala, naturala avand in vedere ce importanta cruciala are somnul pentru sanatatea noastra atat fizica, cat si psihica, dar si datorita faptului ca ne dorim ce este mai bun pentru casa si implicit pentru dormitorul nostru. De aceea, avand in vedere modul constant in care producatorii ne surprind cu inovatiile regasite in ultimele modele de lenjerii, trebuie sa tinem un ochi vigilent pe site-urile de profil care comercializeaza astfel de produse.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu