Game Night, o comedie de urmarit!

By | 06/03/2018

Duminica, mi-am facut nitel timp liber in program si am mers la Iulius Mall pentru a vedea o comedie, dupa mai bine de 2-3 luni de pauza in care nu am avut rabdarea de a urmari cap-coada vreunul din filmele pe care le aveam descarcate deja pe calculator.

Game Night a fost alegerea sotiei, eu conformandu-ma imediat dupa ce am vazut trailer-ul, in autobuz, in drum spre mall.

Spre deosebire de alte productii la care am fost si am ramas doar cu glumele din trailer, Game Night a fost cu totul altceva. Pe scurt, fix ce cautam intr-o zi de duminica cu un program incarcat, plin de ore de editare foto.

Jason Bateman este tipul de actor pe care mi l-as dori in orice comedie. Iar atunci cand face pereche cu o actrita cu sex-appeal precum Rachel McAdams, cu atat mai mult as plati biletul de intrare la film.

In concluzie, recomand acest film, cu promisiunea ca ma voi intoarce cat de curand in sala de cinema, vazand trailerele filmelor ce urmeaza sa ruleze in curand la Iulius. Comedii si acestea, in cea mai mare parte a lor :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *