joi, 18 octombrie 2018

Afla cum poti face ultimele pregatiti pentru botez

In mai putin de doua saptamani va avea loc botezul fetitei mele, Sara. Am multe planuri pentru acest eveniment pentru ca este un moment care se petrece o data in viata. Prin urmare, vreau sa fie foarte perfect din toate punctele de vedere. Pentru ca totul sa fie ca la carte am facut o lista cu tot ceea ce trebuie sa cumpar. Printre primele obiecte achizitionate se numara si un trusou pentru biserica.
Trebuia sa specific de la inceput, dar merge si acum. Acesta este primul botez pe care il organizez, Sara fiind primul meu copil. De aceea, va rog sa luati ceea ce va voi relata ca pe o experienta de om novice. Astept din partea voastra opiniile cu privire la acest subiect si, de ce nu, sfaturi pentru un astfel de eveniment. Asadar, sa incep sa va povestesc ce fel m-am descurcat in gasirea trusoului perfect.

In primul rand vreau sa va spun faptul ca in prima instanta nici nu stiam ce inseamna un trusou. Si pentru ca stiam, am apelat la prietenul meu Google care mi-a oferit informatii destul de utile. In principiu, si in esenta, trusoul este o combinatie de mai multe lucruri puse la un loc. Pe mine m-a incantat ideea unei astfel de inventii fiindca avea mai multe lucruri puse una langa alta.
Dupa ce m-am lamurit in ceea ce priveste esenta acestui compendiu de lucruri, am trecut la partea care este cea mai dificila. Si ca sa nu va tin prea mult in suspans, aceasta este data de raportul calitate pret. Cred ca acest aspect este cel mai spinos lucru atunci cand vrei sa cumperi ceva. Nu exista lucru pe care sa il cumperi din prima, doar asa fiindca ai crezut tu ca este bine. Decizia trebuie luata dupa un lung sir de dezbateri, contraziceri si razgandiri.

Cu toate obstacolele de care am avut parte, pot spune ca am ajuns si la partea unde am ales un trusou pentru biserica care este absolut perfect.Acum, el este perfect din punctul meu de vedere. Poate voua nu va placea, insa mie chiar imi place. Si, iarasi, ca sa nu mai mentin suspansul pot spune cu foarte mare bucurie ca am ales un trusou rosu cu alb. La toata aceasta combinatie se adauga broderiile din flori. De mentionat ca obiectele din set au cam aceleasi culori.
In incheierea postarii vreau sa va rog, asa cum am mentionat si in primele randuri, sa imi povestiti cum a fost experienta voastra cu alegerea trusoului perfect. A fost greu, a fost usor? Astept comentariile voastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu