vineri, 20 martie 2020

Despre vegani si vinuri

In ziua de azi cu totii suntem preocupati de produsele pe care le consumam, iar cum mancarea joaca un rol esential pentru fiecare dintre noi, nu e de mirare de ce ne orientam catre cele mai sanatoase optiuni posibile. Statisticile arata ca a crescut considerabil si numarul veganilor intrucat sunt tot mai multi cei care au constientizat importanta consumului de produse care nu sunt de origine animala. Insa cum ramane cu vinul? Acesta e una dintre bauturile noastre preferate. Cu totii stim cum se produce, dar este acesta potrivit pentru vegani? In acest sens putem descoperi cateva vinuri romanesti din struguri albi de la Budureasca care sa indeplineasca cerintele impuse.
De exemplu, gama Organic de la Budureasca este, cu siguranta, ceea ce cauta orice vegan, iar aici sunt propuse trei variante, cate una pentru toate preferintele, alb, rosu sau rose.
Procedurile sunt naturale si permit naturii sa isi urmeze cursul, vinurile fiind prietenoase cu vegetarienii si veganii.
Un Chardonnay din gama Organic este un vin alb foarte versatil si poate fi asociat cu paste sau branzeturi. Fanii vinurilor fructate, cu siguranta, vor fi incantati de acesta, avand note de fructe tropicale si fiind foarte aromat. Bineinteles, pentru ca experienta sa fie deplina se recomanda ca vinul sa fie servit la o temperatura intre 12 si 14 grade.
In schimb, cine prefera vinul rosu poate alege Merlot din aceeasi gama. Acesta se serveste alaturi de branzeturi si legume. Vinul organic de culoare purpuriu inchis aduce aminte de fructele de padure prin gustul sau si va satisface pana si pe cei mai pretentiosi dintre consumatori.
Fie ca alegi vinuri romanesti din struguri albi sau rosii, fie preferi o varianta organica, Budureasca are toate optiunile prin care sa multumeasca pe oricine. Bineinteles, vinurile organice aduc multe beneficii sanatatii, fiind recomandat consumul zilnic in cantitati moderate pentru a tine la distanta nenumarate afectiuni.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu