vineri, 5 iunie 2020

Tot mai multe comapanii cauta alternative la solutiile microsoft

Iti doresti sa oferi posibilitatea angajatilor tai de a lucra de la domiciliu? In ziua de azi s-ar putea ca aceasta sa fie cea mai buna modalitate prin care nu doar ca iti salvezi business-ul, dar prin care poti sa il cresti. Se pare ca multi dintre cei care lucreaza remote sunt mai eficienti, au parte de mai mult timp liber si per total sunt mult mai incantati de acest mod de lucru. Aici intervine Thinstuff cu o solutie foarte eficienta: remote desktop de la Microsoft doar ca intr-o versiune mai buna. Iata care sunt principalele avantaje.

In primul rand, putem face o comparatie simpla intre solutia Microsoft Remote Desktop Application si cea oferita de Thinstuff, iar chiar daca cele doua seamana, balanta inclina in favoarea Thinstuff pentru ca pur si simplu este o varianta imbunatatita. Costurile sunt mai mici si poti primi mai multe pentru acea suma. Sistemul se bazeaza protocolul RDP pentru a asigura conexiunea intre doua sau mai multe calculatoare aflate la distanta.

In al doilea rand, ai posibilitatea de a-ti alege pachetul care ti se potriveste, fiecare dintre acestea fiind special concepute pentru a acoperi nevoile tuturor. Asadar, oricand te poti orienta catre unul cu 3 conexiuni, 5 sau 10, in functie de preferinte. Bineinteles, in cazul firmelor care au nevoie de mai mult de atat exista posibilitatea de a asigura un numar nelimitat de conexiuni. Pe aceasta cale se deschid numeroase oportunitati pentru angajati care pot sa lucreze de la distanta in conditii foarte bune si tot ce este nevoie e o conexiune stabila la internet.

De asemenea, instalarea se face mult mai rapid decat te-ai fi asteptat pentru ca dureaza doar cateva minute si e la fel ca atunci cand se instaleaza oricare alt software. Cu alte cuvinte, nu e nevoie de o experienta vasta in tehnologie pentru a putea pune pe picioare o conexiune remote pe baza software-ului Thinstuff.

Mai mult, nu se pune problema compatibilitatii in conditiile in care aceasta este o solutie care se poate folosi pentru fiecare sistem de operare Windows. In acest sens putem aminti atat de cele mai noi versiuni precum 10, 8.1 sau 8, cat si de cele lansate in urma cu mai multi ani precum XP, Vista sau 7. Asadar, nimeni nu are griji din acest punct de vedere, iar costurile implicate sunt accesibile pentru toate buzunarele. Pe langa faptul ca preturile sunt foarte bune aici, nici nu e nevoie de investitii in statii de lucru. Solutia este disponibila pentru toate calculatoarele, inclusiv cele mai vechi.
Bineinteles, e mult mai bine pentru multi angajati ca au posibilitatea de a lucra de oriunde isi doresc. Fie de la un birou pe cont propriu, de la domiciliu, din hoteluri sau din tari straine. Acest software aduce mai multa flexibilitate si, bineinteles, toata lumea are de castigat, incepand de la angajati si pana la angajatori, totul printr-o solutie foarte simpla, dar eficienta.
De asemenea, costurile sunt mici, motiv pentru care nici un business nu trebuie sa faca un mare efort din punct de vedere financiar pentru a se bucura de remote desktop de la Microsoft, solutie propusa de Thinstuff. Acestea variaza in functie de pachetul ales, dar preturile sunt foarte bune aici. Mai mult, costurile unei firme sunt mult mai mici si datorita faptului ca nu mai e nevoie de inchirierea unui spatiu de lucru, de plata utilitatilor, abonamentelor la internet si nu numai. Astfel, Thinstuff este software-ul potrivit pentru o multime de firme din toate domeniile pentru ca aduce o mare oportunitate de pe urma careia merita sa profitam.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu