Parteneri

Cazinou romanesc – platforma prin intermediul careia poti intra la curent cu tot ceea ce se intampla in lumea cazinourilor online. Principalele nume din domeniu sunt Microgaming, Realtime Gaming, Playtech, International Game Technology si CryptoLogic Inc. Toate aceste companii procura softuri pentru jucatorii de pe piata, astfel incat tu, cel din fata calculatorului, sa poti rula in background linistit jocuri de ruleta, blackjack, sic bo, baccarat sau poker. Bineinteles, lista este una mult mai vasta, tocmai de aceea esti invitat sa dai click pe linkul de mai sus pentru a avea la indemana intreaga paleta de detalii.

Pariuri sportive Live – sportul capata alte dimensiuni in momentul in care adrenalina iti curge prin vene, iar echipa favorita nu reuseste sa se impuna in ciuda tuturor previziunilor specialistilor. Pariaza LIVE ajustandu-ti cotele din mers! Fie ca vorbim despre Liga 1 sau alte campionate puternice ale lumii (Primera Division, English Premier League, Serie A, Ligue 1 etc), pariorul are avantajul plusului de informatie care poate face diferenta intre un parior ce castiga in mod constant de unul care pierde, ei bine, la fel de constant si … previzibil.

Pariuri sportive online – pariurile sportive s-au mutat in preafrumoasa “ograda 2.0”. Liga lui Mitica nu face rabat de la aceasta regula, astfel incat fanii Stelei, ai lui Dinamo, Rapidului si in general al oricarei echipe angrenate in aceasta lupta, pot gusta din “bunatatile” pregatite de bookmakeri. Cote mai mari ca oricand, multiple variante de pariere si, nu in cele din urma, bonusuri grase pentru cei care sunt mai mult sau mai putin inspirati. Mult succes!

Sloturi online – cand sportul si ruleta nu se numara printre preferintele tale, sloturile iti stau 24/7 la indemana. Primul “slot machine” a fost inventat de catre Charles Fey (San Francisco) in anul 1887. Initial, acesta avea sa prevada masinaria cu trei roti de filare care contineau un total de cinci simboluri – potcoave, diamante, pica, inima si un Liberty Bell (clopote), care avea sa ii dea si numele respectivului aparat. Jackpotul putea fi ridicat in momentul in care iti aparea afisat in fata un numar de 3 clopote! De atunci, lucrurile au evoluat si, astazi, putem juca la aparate prin intermediul calculatorului. Tu le-ai incercat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *